با ما همراه باشید
به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز جو، گیاهی علفی و دارای آب، مواد آلبومینوئیدی، قندها، مواد چرب، فسفر، آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آنزیمهای مختلف است. نان و غذاهایی که با جو تهیه میشوند، بسیار مغذی بوده و حاوی ویتامینها و ترکیبات بسیار مفید هستند. جو دوسر دارای مواد چرب و مواد نشاستهای است. علاوه بر آن ارسنیک، اسیداگزالیک و ید هم دارد. در عین حال جو که دارای طبیعت سرد و خشک است و به مصارف…
Source
source
با ما همراه باشید
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.