خبر خوان تخصصی بین الملل
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد امروز تأکید کرد: شورای امنیت به یک شیپور تبلیغاتی برای نشر اکاذیب درباره اوکراین تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: نظام تحریم ها توسط برخی کشورها به عنوان ابزار فشار استفاده می شود.
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در این خصوص ادامه داد: شورای امنیت به خواسته‌ های کشورهای غربی تن می‌ دهد و به مطالب ارایه شده از سوی بسیاری از کشورها جهت برخورد سازنده با مسئله تحریم‌ ها توجهی نمی‌ کند.
«واسیلی نبنزیا» در این ارتباط اضافه کرد: شورای امنیت به یک شیپور تبلیغاتی برای نشر اکاذیب در مورد اوکراین تبدیل شده است.
لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه گذشته (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات ویژه نظامی» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد.
آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تا کنون تحریم‌ های زیادی علیه مسکو اعمال کرده اند.
از سوی دیگر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیروهای روسیه است.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
source

تولید محتوا
سئو سایت

خبر خوان تخصصی بین الملل
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط salamatikhabari