دنیای متفاوت تکنولوژی
محققان می گویند قابلیت باروری در زنان تنها پس از یک ماه کار در شیفت شب مختل خواهد شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مطالعه جدید نشان می دهد در صورتی که فرد تنها چهار هفته در شیفت شب کار کند به دلیل اختلال در ساعت بیولوژیکی بدن زنان باروری آنها نیز […]
محققان می گویند قابلیت باروری در زنان تنها پس از یک ماه کار در شیفت شب مختل خواهد شد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مطالعه جدید نشان می دهد در صورتی که فرد تنها چهار هفته در شیفت شب کار کند به دلیل اختلال در ساعت بیولوژیکی بدن زنان باروری آنها نیز دچار اختلال خواهد شد.
این مطالعه مدعی است شیفت شب باعث ایجاد تغییرات فیزیکی، ذهنی و رفتاری در ریتم شبانه روزی بدن خواهد شد. این تغییرات در مقابل پاسخ به تغییرات نوری در یک چرخه ۲۴ ساعته نیز تداخل دارد.
ساعت های درونی بدن با کارکرد بیولوژیکی متعدد مانند چرخه خواب، هضم غذا، ایجاد و تغییرات هورمون ها و تولید مثل در ارتباط است. همه این فعالیت ها در اثر قرارگیری در مقابل نور در زمان شب مختل خواهند شد. ساعت بیولوژیکی به علت تاثیر روی غده هیپوفیز می تواند بر فعالیت تخمدان ها و فعالیت تخمک گذاری و تولید مثل موثر باشد.
در این مطالعه آزمایشاتی روی موش های ماده با شیفت کاری طولانی مدت در شب انجام شد. در این آزمایش مشخص شد اختلال های ایجاد شده هم آه با توقف تولید هورمون های لوتئینی در غده هیپوفیز میشود. این هورمون ها با تخمک گذاری در ارتباط بوده و تغییرات پر ترشح آن می تواند باروری را تحت تاثیر قرار دهد.
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
source
دنیای متفاوت تکنولوژی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.