دنیای متفاوت تکنولوژی
ناسا طی یک ماموریت علمی دومین بالن فشار قوی خود را پرتاب کرد. این بالون بخشی از ماموریت علمی ۱۰۰ روزه ناسا است که طی آن بالون به جو فوقانی زمین فرستاده میشود. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، دبی فربرادر، مدیر برنامه های بالون های علمی در ناسا اعلام کرد ناسا حدود […]
ناسا طی یک ماموریت علمی دومین بالن فشار قوی خود را پرتاب کرد. این بالون بخشی از ماموریت علمی ۱۰۰ روزه ناسا است که طی آن بالون به جو فوقانی زمین فرستاده میشود.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، دبی فربرادر، مدیر برنامه های بالون های علمی در ناسا اعلام کرد ناسا حدود ۱۵ سال برای داشتن بالون های فشار قوی برای پرواز در عرض های جغرافیایی میانی برنامه‌ریزی کرده بود. با این پرتاب حمایت بیشتر از علم در سال های آینده انجام میشود و از این بابت هیجان زده ایم.
بالون دوم ناسا متعلق به دانشگاه شیکاگو است و رصد خانه فضایی EUSO2 روی آن کار می کند. این رصد خانه وظیفه اندازه گیری ذرات پرتوهای کیهانی با انرژی فوق العاده را فراتر از کهکشان ما بر عهده دارد. منشأ این ذرات هنوز مشخص نیست و ماموریت علمی ناسا می تواند در حل این مسئله کمک کند. البته هدف از ارسال بالون آزمایش و بررسی کیفی فناوری های مرتبط با بالون فشار قوی برای پرواز بوده است.
فربرادر می گوید ناسا از مردم درخواست کرده تا این ماموریت را در سراسر جهان دنبال کنند. این بالون طبق سرعت و جهت باد در ارتفاع حرکت خواهد کرد. بیشتر مسیر حرکت این بالون روی آب است. در صورت گذر از روی گذرگاه های زمینی تیز طی همکاری ناسا با وزارت خارجه آمریکا مجوز پرواز بر فراز کشورها نیز دریافت خواهد شد.
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
source

دنیای متفاوت تکنولوژی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط salamatikhabari