دنیای متفاوت تکنولوژی
آوی لئوب، استاد دانشگاه مدعی است در منظومه شمسی حدود ۴ میلیون میلیارد شهاب سنگ فضای میان ستاره ای وجود دارد که به بیگانگان تعلق دارد. وی پیش از این نیز گفته بود این شهاب سنگ ها موسوم به Oumuamua یک فضاپیمای بیگانه یا بقایای آن است. به گفته وی احتمالا انسانها طی دو سال […]
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
آوی لئوب، استاد دانشگاه مدعی است در منظومه شمسی حدود ۴ میلیون میلیارد شهاب سنگ فضای میان ستاره ای وجود دارد که به بیگانگان تعلق دارد. وی پیش از این نیز گفته بود این شهاب سنگ ها موسوم به Oumuamua یک فضاپیمای بیگانه یا بقایای آن است. به گفته وی احتمالا انسانها طی دو سال آینده قادر خواهند بود تصویر باکیفیتی از یوفوها را ببینند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، سنگ فضایی گفته شده با نام Oumuamua برای اولین بار درسال ۲۰۱۷ رویت شد که باعث تعجب ستاره شناسان شده بود.
با توجه با اینکه این سنگ از فضای میان ستاره ای وارد شده بود، به عقیده برخی ستاره شناسان از جمله لئوب، دستگاهی ساخته دست بیگانگان محسوب میشود. وی در مقاله اخیر خود اعلام کرد احتمالا چندین شی دیگر مانند سنگ Oumuamua نیز در اطراف ما وجود دارد.
لئوب و همکارش کارسون ازل که یکی از اخترشناسان هاروارد محسوب میشود، به طور یقین نمی گویند که این سنگ ممکن است یک فضاپیما باشد بلکه معتقدند این احتمال نیز وجود دارد. عددی که این دو پژوهشگر تخمین زده اند نیز در واقع تعداد فضاپیماهای بیگانه یا اشیا آنها که در منظومه شمسی قرار دارد را نشان می دهد. طبق گفته آنها این تخمین با کمک نرخ شناسایی اشیاء میان ستاره ای و همچنین داده های مربوط به تراکم اشیا شبیه به هم بدست آمده است.
در این بین ۴ سی میان ستاره ای مشاهده شده و این محاسبه نیز بر اساس آن انجام گرفته است. در این محاسبه ناتوانی در رصد اشیا دوردست نیز در نظر گرفته شده است. این تعداد سی میان ستاره ای نیز احتمالا به سمت منطقه قابل سکونت در سامانه خورشیدی در حال حرکت هستند و برخی از آنها آن اندازه ای کمتر از یک متر دارند.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
source
دنیای متفاوت تکنولوژی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.