یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
متأسفانه، کلاژن با افزایش سن شروع به تحلیل می‌کند و ژنتیک می‌تواند روی سرعت این تخریب تأثیر بگذارد. ما هر سال کلاژن را از دست می دهیم و کلاژن کم کیفیت تری تولید می کنیم. رادیکال های آزاد به کلاژن آسیب می رسانند؛ آنها دشمن پوست ما هستند. عوامل محیطی (مانند اشعه ماوراء بنفش یا آلودگی)، عادات بد سبک زندگی (سیگار کشیدن) و یک رژیم غذایی نامناسب (مثلاً رژیم غذایی سرشار از قند) همگی باعث تشکیل رادیکال های آزاد می شوند که تجزیه کلاژن را سرعت می بخشد. غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت، تخم مرغ، ماهی و غذاهای دریایی، لوبیاها و لبنیات همگی طیف وسیعی از اسیدهای آمینه مورد نیاز برای ساخت کلاژن را در بدن شما تامین می کنند. آبگوشت استخوان و ژلاتین از دیگر مواد غذایی غنی از کلاژن…
source

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط salamatikhabari