یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
ماهی، یکی از محبوب‌ترین غذاهای دریایی است که در کنار طعم لذیذ خود، از فواید بسیار زیادی نیز برخوردار است. برای مزه‌دارکردن این غذای مفید، از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که در میان آن‌ها، دودی‌کردن ماهی، طرفداران سرسختی دارد. ماهی آزاد، ماهی سفید، ماهی اوزون برون و فیله ماهی قزل آلا دودی ازجمله انتخاب‌هایی هستند که دوستداران ماهی دودی می‌توانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند. در ادامه این مطلب، بیشتر با ماهی دودی و خواص آن آشنا می‌شویم. دودی‌کردن ماهی چیست و با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟ دودی‌کردن ماهی، روشی رایج و البته قدیمی برای خوش‌طعم‌کردن و نگهداری طولانی‌‌مدت انواع ماهی است. در گذشته، برای دودی‌کردن ماهی، آن را در مقدار زیادی نمک قرار می‌دادند و چند روز در اتاق‌های پر از دود نگهداری می‌کردند. خوشبختانه، با گذشت زمان، روش‌های…
source

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط salamatikhabari