نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که شیرین کننده های مصنوعی زیادی مصرف می کنند ممکن است با خطر ابتلا به سرطان مواجه شوند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان تاکید می‌کنند که عاقلانه است که مردم نه تنها قندهای افزودنی، بلکه غذاهای فرآوری شده‌ای را که حاوی مواد بدون قند هستند را محدود کنند.
این مطالعه که روی بیش از ۱۰۰ هزار بزرگسال فرانسوی انجام شد، نشان داد که تقریباً یک پنجم افرادی که بیشترین مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی را داشتند، ۱۳ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض ابتلاء به سرطان بودند. این خطرات به طور خاص در مورد سرطان‌هایی بود که تصور می‌شود چاقی در آنها نقش دارد از جمله سرطان سینه، روده بزرگ و تخمدان.
طی سال‌ها، تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که شیرین‌کننده‌های مصنوعی می‌توانند احتمال ابتلاء به سرطان را تحریک کنند که احتمالاً با تغذیه التهاب مزمن در بدن، کمک به آسیب DNA، یا تأثیر بر ترکیب باکتری‌ها در روده مرتبط هستند.
در همین حال، برخی از مطالعات خطر ابتلاء به سرطان را در میان افرادی که به طور منظم نوشیدنی‌های رژیمی مصرف می‌کنند، نشان داده اند.
«شارلوت دبراس»، محقق ارشد از مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه، گفت: «در جمعیت مورد مطالعه، شیرین کننده‌های مصنوعی به ویژه آسپارتام و آسه سولفام-K که در بسیاری از برندهای غذا و نوشیدنی در سراسر جهان استفاده می‌شوند با افزایش خطر ابتلاء به سرطان مرتبط بودند.»
محققان تاکید می‌کنند بهتر است مردم غذاهای کامل از جمله میوه‌ها، سبزیجات و غلات غنی از فیبر دریافت کنند و در عین حال مصرف غذاهای فرآوری‌شده را محدود نمایند.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

source

توسط salamatikhabari