خواص گوجه سبز
گوجه سبز یک میوه خوشمزه و آبدار است. این میوه برای اولین بار در فرانسه توسعه یافت. گوجه سبز نام درختی است از تیره گل سرخیان که میوه آن کوچک و آبدار، دارای پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و یک هسته سخت است.
نام علمی این میوه خوشمزه Prunus domestica italic می باشد.
همانطور که در ابتدای مقاله نیز ذکر کردیم گوجه سبز میوه ای با لایه بیرونی نازکی است و هسته سفت و محکمی در درون آن قرار گرفته است. رنگ این میوه ممکن است از سبز تا زرد مایل به سبز متغیر باشد. شکل و اندازه گوجه سبز به صورت بیضی مانند است. طعم شیرین یا ترشی دارد.
درخت گوجه سبز می تواند در هر جایی بین ارتفاع ۱۲ و ۱۵ پایی رشد پیدا کند. با اینحال، می توان این درخت را در ارتفاع ۶ الی ۹ پایی نیز رشد داد. درخت گوجه سبز قادر به خودلقاحی است و می تواند هر سال میوه بیاورد.
این میوه گونه‌های متعددی دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
این میوه به صورت تجاری در فرانسه می روید با اینحال می توان آن را در سایر کشورهای اروپایی همچون پرتغال، اسپانیا و انگلیس نیز پیدا کرد. برخی از کشورهای آمریکای شمالی و سایر کشورها نیز این میوه را به خوبی رشد و توسعه می دهند. در ایران هم درخت گوجه سبز به خوبی میوه میدهد و البته یکی از میوه های تقریباً گرانقیمت محسوب میشود.
می توان این درخت را در باغ‌های مناسب کشت داد. رشد آن بسیار راحت است زیرا خودلقاحی انجام می دهد و به نگهداری کمتری نیازمند است.
خاک: این درخت در خاک مرطوب و غنی رشد می کند.
نور خورشید: این درخت به مقادیر فراوانی از نور خورشید نیاز دارد تا بتواند به درستی رشد کند.
آب: آب دهی منظم برای رشد این درخت ضروری است. با اینحال باید خاک به خوبی زهکشی شود.
آب و هوا: آب و هوای معتدل برای این درخت ایده آل است.
بهتر است بعد از رسیده شدن میوه‌های این درخت، به برداشت آن اهتمام ورزید. با اینحال در برخی از شرایط برای نگهداری بهتر میوه های آن قبل از رسیده شدن برداشته می شود.
در اینجا اطلاعات تغذیه ای برای ۱۰۰ گرم از این میوه بیان شده است:
گوجه سبز مزایایی برای بدن دارد. این مزایا عبارتند از:
عوارض جانبی شناخته شده ای برای مصرف گوجه سبز در دوران بارداری وجود ندارد با اینحال بهتر است قبل از مصرف، با پزشک متخصص مشورت گردد.
این میوه خوشمزه برای مقاصد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد:
این دستور یکی از شگفت انگیزترین دستورهایی است که در مورد گوجه سبز وجود دارد. کافیست آن را با آجیل و شکر ترکیب کنید.
با طعم خوبی که این میوه دارد، می توان مربای خوبی از آن تهیه کرد. به کمک آب و شکر، می توانید این مربا را به راحتی در منزل خود تهیه کنید. قبل از پختن آن، هسته‌هایش را خارج کنید و خوب بشویید. سپس آن را در آب و شکر بپزید.
این میوه برای تهیه تارت عالی است. طعم و شیرینی ان باعث می شود تارت بسیار خوشمزه باشد.
به کمک شیر، شکر، کره ، خامه، آرد و این میوه می توانید کیک های خوبی تهیه کنید.
این میوه برای تهیه پودینگ‌های کلاسیک به همراه ارد و شکر به کار می رود. تهیه آن زیاد دشوار نیست.
این گزینه یکی از محبوب ترین کاربردهای گوجه سبز است. برای تهیه آن علاه بر گوجه سبز به عسل، شیر، کره، شکر و آرد نیاز خواهید داشت.
گوجه سبزهای نرسیده را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد. میوه رسیده را تنها به مدت چند روز و در یخچال می توان به خوبی حفظ نمود. بهترین روش برای نگهداری آن، تهیه مرباست.
عوارض جانبی شناخته شده ای برای این میوه وجود ندارد. اما بهتر است قبل از مصرف آن ، مواردی را رعایت کنید. در برخی از افراد پوست میوه ممکن است واکنش‌هایی را ایجاد کند.
گوجه سبز به خاطر طعم بی نظیری که دارد در سرتاسر جهان محبوب است. این میوه مزایای زیادی برای سلامتی دارد و می توان از آن به خوبی استفاده کرد.
thank
you
very much
cambiage
gage
ازشما روی خواص گوجه سبز روی شما خیلی متشکرم. وروز اصناف وتاسیس سازمان تبلیغات اسلامی را تبریک میگویم.





source

توسط salamatikhabari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *