معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بر ضرورت انجام خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی واحدهای صنفی، تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، در نامه دکتر کمال حیدری به معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مبنی بر ضرورت انجام خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی واحدهای صنفی، آمده است: به پیوست نامه روسای مرکز سلامت محیط و کار این معاونت و مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت در خصوص ضرورت انجام خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی واحدهای صنفی، ضمن رعایت مفاد نامه مذکور، معاون محترم بهداشت آن دانشگاه همکاری و هماهنگی لازم برای اجرای عملیات خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی (ممیزی بهداشتی اصناف) را با سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌های مشمول، مدیر طرح و دفاتر خدمات سلامت به انجام رسانند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، نامه مشترکی که روسای مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت و مرکز و دبیر هیات عالی نظارت مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال کرده و پیرو آن معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز بر ضرورت انجام خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی واحدهای صنفی تاکیده کرده، به شرح زیر است:

«در راستای اجرای قانون اصلاح ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مواد ۲۴و ۲۵ و ۴۱ آیین نامه اجرایی آن، با هدف ارتقای سلامت و ایمنی مواد غذایی و ضرورت تشدید نظارت‌های بهداشتی با توجه به اپیدمی ویروس کرونا، مراکز و اماکن عمومی “موظف” به انجام خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی (ممیزی بهداشتی) بر اساس قوانین و مقررات مربوطه می‌باشند. مطابق بندهای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ فصل سوم ضوابط اجرایی خدمات ممیزی بهداشتی دفاتر خدمات سلامت، مراکز و اماکن عمومی، مالکین، متصدیان و مدیران مراکز موصوف، مخیر به انتخاب یکی از روش‌های انجام خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی از طریق دفاتر خدمات سلامت دارای پروانه معتبر یا مشاوران تحت استخدام واحدهای صنفی و اماکن مشمول خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی دارای پروانه معتبر یا ممیزان بهداشتی صاحب صلاحیت که به صورت آزاد و بر اساس ضوابط اجرایی ابلاغی وزارت بهداشت فعالیت می‌کنند، هستند.»
انتهای پیام

source

توسط salamatikhabari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *