دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و تولید محصولات سلامت غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، وزارت صمت، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
در بخش برندهای غذایی، در مجموع ۷۰ برند نام آشنای صنعت غذا با شعار همه با هم برای سلامتی، به معرفی جدیدترین دستاوردهای خود در تولید محصولات سلامت پرداختند.
تمامی برندهای حاضر در تحقیق و توسعه محصولات، به تولید محصولات فراسودمند یا کاهش اثرات زیانبار محصول دست یافته اند و جشنواره ملی سلامت غذا، در راستای ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه، به معرفی ویژگی‌های محصولات سلامت خواهد پرداخت.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

source
پوشش سقف

توسط salamatikhabari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *