در بازگشایی مدارس به عنوان یکی از اماکن تجمعی، علاوه بر رعایت اصول بهداشتی، توجه به پیشگیری از تجمع، رعایت فاصله گذاری در ترددها، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی ضروری است. از این رو وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه‌هایی، توصیه‌هایی را در این زمینه ارائه کرده که در توصیه امروز آمده است که از دست به دست کردن موادغذایی و ساندویچ های خانگی و یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا، اطلاعیه مذکور می‌افزاید:
ـ سرو غذای گرم برای معلمان، دانش آموزان و کارکنان در مدرسه و تردد افراد متفرقه به آبدارخانه مجاز نیست.

ـ از دست به دست کردن موادغذایی، ساندویچ های خانگی و یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.

ـ استفاده از مایعات به دانش آموزان بیشتر توصیه شود.

ـ ترجیحا از آب های آشامیدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده شود؛ نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان کمک به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن می کند.

ـ درصورت مصرف میوه، باید به طورکامل و براساس اصول بهداشتی شستشو و پوست آن گرفته و از خرید مواد غذایی فله‌ای و باز خودداری شود.

ـ از مصرف و یا توزیع هرگونه فراورده‌های کنسروی یا فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و غیره در مدارس ممانعت شود.
انتهای پیام

source

توسط salamatikhabari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *